Power BI – Supervise Oy | Power BI, PowerApps, AI, koneoppiminen

Mikä on Power BI?

Power BI on poikkeuksellisen hyvä tuote Microsoftilta, jota otetaan tällä hetkellä käyttöön organisaatioissa kovaa vauhtia. Power BI on mielestämme paras saatavilla oleva Business Intelligence -työkalu, joka ei jää kilpailijoidensa jalkoihin, vaan asettaa riman korkeammalle.

Power BI on kaiken muun hyvän lisäksi vieläpä edullinen. Sen listahinta on 8,40€/käyttäjä/kk. Yhden henkilön käytössä Power BI on ilmainen.

Meidän kokemuksemme Power BI:stä ovat niin hyviä, että Excelin käyttö on nykyisin ainoastaan enää datan muokkausta, eikä sillä tulisi enää mielenkään tehdä yhtään käppyrää. 

Työkalun oppii nopeasti ja sitä käytetään mielellään. Power BI on raportointityökalu, joka toimii!

powerbi3
powerbi

Yhden päivän dashboard, 960 €

Helppo tapa tutustua Power BI:hin on tehdä sillä nopea kokeilu yrityksen omilla datoilla. Palvelumme tähän on Supervisen Yhden päivän dashboard, jossa homma toimii siten, että:

  • Käymme ensin läpi yhdessä mikä olisi teille sopiva kohde tehdä kokeilu. Samalla pohdimme, millaisia tunnuslukuja ja mittareita tästä datasta voisi saada irti.
  • Tämän jälkeen toteutamme teille parhaan näkemyksemme mukaisen ensimmäisen Power BI -dashboardin, jota pääsette vapaasti kokeilemaan ja pyörittelemään.
  • Yhden päivän dashboardin jälkeen saatte käsityksen siitä mihin Power BI taipuu. Onko työkalu sopiva organisaatioonne? Samalla näette miten paljon yhdessä työpäivässä Power BI:llä saa aikaan.
  • Yhden päivän dashboard ei sido jatkotilauksiin. Sen verran myös luotamme työkaluun, että jos et tykkää toteutuksesta, saat rahasi takaisin.

Kokemuksemme mukaan nälkä kuitenkin tuppaa kasvamaan syödessä, joten Yhden päivän dashboard -toteutuksen jälkeen voimme käyttää jo luotua pohjana jatkokehitykselle.

Ota yhteyttä,
niin katsotaan miten Power BI sopii yrityksellenne

Vinkki #1

Microsoft tarjoaa Power BI:stä koko organisaatiolle ilmaisen trial-version, joten ensimmäiset harjoitukset menevät Microsoftin piikkiin.

Vinkki #2

Power BI:n Data Stories Gallerysta näet millaisia raportteja muut ovat työkalulla saaneet aikaiseksi. Gallery on myös hyvä inspiraation lähde omiin raportteihin,

Vinkki #3

Onko Power BI mielestäsi jo selkeä vaihtoehto yrityksellenne, mutta pitäisi vielä saada pomo vakuutettua?

Kurkkaa Microsoftin vinkit taivutteluun

Malliraportti - Uudet yritykset

Olemme tehneet alle yksinkertaisen malliraportin, josta saa hieman käsitystä siitä minkälaisia raportteja Power BI:llä syntyy. Haemme raporttiin päivittäin PRH:n avoimesta datasta uudet Suomeen perustetut yritykset. 

Uusia yrityksiä on mahdollista suodattaa paikkakunnittain, toimialoittain tai perustamisajankohdan mukaisesti.